Får ikke trene så mye som jeg vil!

Hei og hå! 

Jeg lever jeg altså, selv om det ikke er så mye aktivitet her på bloggen om dagen.

Det kommer rett og slett av en kombinasjon av lite inspirasjon, lite spennende som skjer om dagen, og lite tid til overs. Jeg har vært syk og dermed ikke kunnet trent så mye som jeg ønsket. Så ble jeg tålelig i ålreit form, og da begynte HOPP-prosjektet jeg meldte meg frivillig på, og da hadde jeg mindre fritid. I tillegg er jeg midt oppi eksamensoppkjøring nå, så den lille tiden jeg har igjen etter skole og jobb går med til å sitte på rumpa og pugge. Den lille tiden man har til overs må man bare prioritere annerledes. 

Det samme kommer til treningen. Når jeg har litt tid til overs til å trene, blir ikke øktene slik som de en gang var, der jeg kjørte blytunge sett med knebøy og øktene kunne vare fint 2 timer uten at det gjorde noe. Nå har jeg kun 1 time til rådighet, og i stedet for blytunge knebøy kjøres alle øvelsene med lettere belastning og alt supersettes. Jeg skal ikke klage, jeg får jo fortsatt trent og egentlig har jeg det ganske ålreit. 

Men i blant er det vanskelig å tilpasse seg de nye rutinene. For meg har trening alltid vært terapi, det var der jeg kunne få være alene, komme litt vekk fra stressende hverdag og vonde tanker. Nå er jeg ikke der jeg en gang var, men behovet for teraåi melder seg og da er det frustrerende at jeg ikke får løftet på tunge ting!

Men gud, så godt det er når jeg endelig får tid til å trene! Da setter jeg mer pris på de tunge seige treningsøktene! Slik som i går, en skjønn gjenforening med knebøy! :) Det føltes så godt, og de kjennes godt i dag også, er rimelig sår i muskulaturen. Du veit du er ekte gymrotte når du syns det er DIGG å være støl ;)


Jeg ser riktignok som en veldog glad dust, men hvertfall veeeeldig glad!

Så jeg håper at jeg lander litt mer etter eksamen (som er på torsdag) og får kommet meg inn i rutinene. Det er bare snakk om å gi seg selv litt tid til å tilpasse seg. Forhåpentligvis vil jeg da prioritere bloggen litt mer :) Men dere! Følg med på bloggen til TEAM PT, og facebook siden min, der kommer det hyppigere oppdateringer! I morgen poster jeg på facebook første øvelse som du kan gjøre hjemme. Klikk her, og følg meg på face da vel ;)

Ha en fin søndag kjære lesere, og ikke minst: en sporty en også!

#trening #treningsblogg #studentlivet #hektisk #tidsklemme #travelt #nyerutiner #nyhverdag #myeågjøre #pt #personligtrener #ptjessica #personligtrening #

2 kommentarer

Maren

20.09.2015 kl.10:50

Hei på deg søte du:). Du er ei veldig sporty jente, jeg kunne trengt en brøkdel av din energi:). Blir litt for lite aktivitet om dagene føler jeg:). Skal bli bedre:). Ønsker deg en herlig søndag:)

ptjessica

20.09.2015 kl.20:18

Maren: Tusen takk Maren! Jeg krysser fingrene for deg, lykke til med å bli mer aktiv :) Ha en knall søndag du også :D

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits