Elendig blogger?

Først og fremst, all respekt for dere bloggere som blogger hver dag, inspirasjon til å poste noe, og poster innlegg som andre finner interessant og matnyttig å lese. FOR DER ER TYDELIGVIS IKKE JEG!

Til mitt forsvar så har jeg vært mildt sagt ekstremt opptatt med å lese til min aller første eksamen! Det har vært lange dager bestående av å sitte på rumpa og pugge alt innen grunnleggende kjemi, cellebiologi, histologi, endokrinologi, anatomi underekstremitetene og biomekanikk. Over 500 sider pensum, oppgaver, slides, presentasjoner, notater, tankekart.... ja dere skjønner. Full baluba!

Nå er første eksamen overstått, og stressnivået betraktelig lavere :)Men jeg kan ikke hvile på laurbærbladene riktig ennå, for nste eksamen er i slutten av oktober!!!!! Så dagene fortsetter som før:Og fortsette å fylle hjernen med ny kunnskap!
Da blir det vel å fortsette med å være en elendig blogger og poste uinteressante blogg-innleg!

#treningsblogg #studentlivet #nhck #høyskole #student "fysiskaktivitetogernæring #hverdagsstress #hverdagen #livet #elendigblogger

2 kommentarer

Anette

26.09.2015 kl.17:34

Gratulerer med overstått eksamen <3

ptjessica

27.09.2015 kl.11:58

Anette: Takk, er godt å senke skuldrene litt før neste eksamen :)

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits