"Så stod jeg der plutselig i bikini...."

Hei kjære spreke leser! Så altfor lenge siden sist - men jeg har vært opptatt med eksamen, og forståelig nok så har da bloggen blitt nedprioritert. jeg ser på statistikken at flere titter innom daglig, og det er koselig. Tusen takk :)

Det har nå lenge vært snakk om BIKINIKROPPEN og SK2016 - glede, forventninger, spenning og FRYKT. Vi går i raggsokker og mariusgenser stort sett hele året, unntatt noen få uker midt på sommeren, da går vi fra ganske godt tildekket til ganske LITE tildekket. Det er en ganske stor overgang, og for mange også ganske ubehagelig. Jeg er en person som er ganske godt tildekket store deler av året fordi jeg er en skikkelig frysepinne. 

Jeg har egentlig aldri hatt store forventninger til sommeren, stranda og bikini - for meg har det vært snarere en frykt for at alle rundt meg skulle se min sykdom og med en gang stemple min magre og bleke kropp som "spiseforstyrret". De siste årene har det heldigvis blitt bedre, og jeg har ikke lagd noe stort oppstyr over å ta på meg bikini. 

Jeg har merket spesielt godt de siste årene det økende fokuset frø sommeren, det er stadig mer snakk og mer press om sommerkroppen. Jeg har prøvd så godt jeg kan å stenge dette ute, men er ikke akkurat så enkelt når hver eneste nettside, blogg, Instagram og Facebook bombarderer meg med dette.

Så, i dag stod jeg plutselig i bikini, på Østfoldbadet, og følte meg skrekkelig naken. Jeg følte meg liten, stygg og pløsete i denne bikinien. Jeg forsto veldig godt hvordan alle andre føler om bikini og sommerkropp.... Det var skikkelig "IKKE ÅLREIT".

Men - var det ikke ålreit fordi jeg følte meg ikke "deilig nok" for bikini - elller var det bare litt uvant å være så naken på et offentlig sted?

Vet du hva, kjære leser? Det var fordi det var UVANT! Som jeg skriver litt lenger opp, vi går jo i raggsokker og mariusgenser 24/7 så selvfølgelig er det uvant å plutselig strippe ned til et lite plagg som dekker dåsa og et annet lite plagg som dekker pattene!!! Det er jo INGENTING gærent med min kropp, og sannelig ingenting gærent med allle de andre kroppene heller! 

Jeg stod der og følte meg eksponert og beglodd, men sannheten var et det ikke var en kjeft som la merke til meg!

Så, når alle tanker og følelser ble skyvet unna av fornuften, strente jeg selvsikker bort til bassenget og hadde tidenes mest avslappende treningsøkt i vannet :)

Poenget mitt med dette innlegget er at kanskje frykten for bikinien ikke nødvendigvis er fordi man føler seg for stygg for å bruke det, men fordi det er så lite klær sammenlignet med det vi vanligvis går med. Heller sakl man ikke føle seg stygg, for allle kropper er vakre uansett, om man har six pack eller ikke <3#trening #treningsblogg #gledeavbevegelse #pt #ptjessica #personligtrener #personligetanker #bikini #sk2016 #sommerkroppen #fitnok #godnok #selvsikker #fit #fitness 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits