Nytt år - nye muligheter!

Hei spreke leser! Godt nytt år og vel overstått feiring. Håper du hadde det gøy på nyttårsaften, og er nå klar for å gjøre 2017 til ditt beste år, om det så er treningsmessig, karrieremessig eller på kjærlighetsfronten :) Jeg er supergira og spent på hva 2017 vil bringe. Jeg syns ikke 2016 var så aller verst, men med alt som har hendt i verden, skjønner jeg at mange syns det forrige året var et skikkelig dritt-år... Men man kan ikke dvele ved det som allerede har skjedd, man må bare riste det av seg og se fremover! 

Årets første mandag tilbringes for det meste på kontoret med en rekke arbeidsoppgaver, planlegging og ærrender. Jeg har allerede rukket å ha gruppetrening, hatt en økt på mølla på 10km, ryddet, handlet, skrevet mailer og kjørelister, og meldt meg på hele 2(!!!) løp!!!

YES - 2017 skal bli et skikkelig løpeår for meg. 

Jeg skal selvfølgelig løpe de samme løpene jeg løp i fjor, og målet er å fullføre på raskere tid. Barskingen, Color Me Rad, Toughest, Oslo Maraton, Bygdøymila, Rosa Sløyfe Løpet og Barteløpet, alle skal jeg ha PR's på! I tillegg vil jeg delta på nye løp også. Jeg har meldt meg på SENTRUMSLØPET, som foreløpig blir årets første løp. 

2017 skal også bli det året jeg klarer SPAGATEN og bli sterkere i KNEBØY.

Spagaten er noe jeg aldri har klart før, og det ser jo imponerende ut å klare! Så det blir mye tøying fremover (ennå det er så kjedelig...). Knebøy er en øvelse jeg har et kjent elsk/hat forhold til, og nå er jeg rimelig lei av å ruge på den samme vekta uansett hvor mye jeg trener. Derfor skal det settes alle kanoner til for å endelig komme over denne kneika.

Bortsett fra treningsmål, har jeg ikke noen spesielle nyttårsfortsetter for 2017. Mange skal jo bli sunnere, sprekere, raskere, snillere, mer omsorgsfulle, røyke og drikke mindre - bli en forbedret superutgave av seg selv. Eneste jeg vil fokusere på i 2017, er å prioritere meg selv mer. Det er fort gjort å glemme seg selv i tidsklemma mellom jobb og skole, og det går på bekostning av min egen energi og mentale behov. Det blir fort til pugge, jobbe, spise, sove, gjenta hele regla om igjen uten at jeg rekker å stoppe opp og kjenne etter hva jeg trenger der og da. Så jeg skal rett og slett planlegge tid for å være egoistisk på. Når jeg kan sette meg selv først, kan jeg bedre hjelpe andre. 

Har du noen mål eller nyttårsfortsetter for 2017? #treningsblogg #trening #treningsmål #treningsmål2017 #fitnessgoals #fit #fitness #sterkere #sprekere #raskere #nyttårsfortsetter #nyttårsfortsetter2017 #pt #personligtrening #ptjessica 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits