Bak fasaden....

Hei kjære leser...

Livet går ikke alltid slik man ser for seg eller har planlagt. Da jeg tenkte over hverdagen min i begynnelsen av desember, så jeg ikke for meg at jeg ville være i den situasjonen jeg er i nå. Hverdagen min var ganske ok - jeg trivdes på skolen, jeg digget jobben min med de flotte arbeidskollegene mine og mine motiverte kunder, jeg hadde et fint sted å bo og en snill kjæreste å spise taco sammen med på fredager. 

La oss spole 1 måned frem i tid, og her sitter jeg, følelseskald og litt målløs også. Jeg fant ut at de følelsene jeg hadde for kjæresten min var egentlig for lengst borte, den ræva følelsen jeg gikk med en god stund nå orket jeg ikke mer, og plutselig sitter jeg her singel AF og trøtt AF etter å ha tilbragt hele natta med dyne og pute i kontorstolen min på jobben. 

Livet mitt tok en U-sving, 6,5 år senere sitter jeg her, med deja vu følelse som om jeg igjen er 20 år - ensom og rådvill. Back to scratch liksom, samtidig som at jeg føler jeg ikke er den samme usikre jenta lenger. Jeg har vokst mye siden da, og kanskje det er nettopp dette som er grunnen til at det ble et samlivsbrudd? Den usikre, utagerende og anorektiske jenta eksisterer ikke noe mer, den jenta som sitter her og hamrer løs på tastaturet er selvsikker, ikke redd for å bli sett og hørt, ikke redd for hva andre tenker, er sunn og sterk. 

Jeg skal komme meg igjennom dette også. Jeg velger å se fremover og glede meg til det som livet måtte bringe :) #treningsblogg #hverdag #hverdagslivet #privat #privatlivet #samlivsbrudd #sterk #mentalsterk #tanker #følelser #personlig #personligetanker #personligefølelser 

Én kommentar

Victoria Larsen

10.01.2017 kl.14:42

Tøff du er! Jeg håper du får en fin tirsdag :-)

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits