Derfor er jeg ikke en matblogger

Hei spreke leser :)

Jeg innser 1 ting - at jeg aldri kommer til å bli noen stor matblogger. Why? For jeg har hverken tid eller tålmodighet til å dandere maten vakkert på tallerkenen og ta ørten-og-førti bilder før jeg endelig kan spise den! Sånn seriøst, hvem har tålmodighet til det når magen knurrer og tennene løper i vann?

For det første, ikke klarer jeg å dandere maten elegant og appetittlig på tallerkenen. Det ser bare ut som et takras, og de gangene jeg får til sånn noenlunde bra, kan jeg høre Gordon Ramsay's stemme brøle til meg "You are an idiot sandwich"!!! Jaddah....

For det andre, jeg lager mesteparten av maten min på slump uten å følge noen oppskrift eller veie opp ingrediensene. Lykke til med å formidle en oppskrift videre der mengden av ingrediensen er "en middels stør dæsj".

For det tredje, maten går jo ned på høykant for jeg rekker å tenke at den skal på en tallerken eller tas bilde av. Hver gang må jeg rette litt på maten for å ta bilde fordi jeg allerede har begynt å spise av den!

Så ja, det blir ikke noe matblogger av denne jenta her! 

Men jeg kan lage mat, ganske så god og innbydende mat faktisk! Fordel med å ha en polsk bestemor som var veldig opptatt av at hennes barnebarn skulle kunne lage mat for å være god konemateriale :P Som i helga, da ble det ovnsbakt søtpotet med masse annet godt!


Bildet klarer jeg pokker ikke for fem flate øre å snu riktig vei - ikke noe fotoblogger heller..... :P

Søtpoteten delte jeg i 2, prikket den med en gaffel, hadde på salt og pepper og litt kokosfett, pakket godt inn i aluminiumsfolie og bakte den i ovnen på 220 grader i 30-40 minutter. Som tilbehør ble det revet ost, kesam naturell, løk, paprika, stekt kalkunbacon og tacosalsa. NAM!

 

Ønsker deg en sporty mandag videre <3

#treningsblogg #matblogg #mat #matglede #matsinpo #matinspirasjon #matprat #godt #sunt #suntoggodt #hjemmelagetmat #kosthold #ernæring #pt #ptjessica #ovnsbaktsøtpotet #cleaneating #fit #fitness #food #foodporn 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits