Høstens kommende konkurranseløp

Hei spreke leser!

Siden sist jeg skrev her på bloggen, har jeg deltatt på HELE  LØP - Toughest i Oslo og halvmaraton i BMW Oslo Maraton. Jeg skal ikke rable masse om de to løpene, men kan kort oppsummere hvordan de to løpene gikk :)

 

 

TOUGHEST:

Toughest grudde jeg meg skikkelig til, for hele sommeren fokuserte jeg kun på å løpe mye og langt for å trene meg opp til halvmaratonet. Dermed glemte jeg helt å trene på vesentlige egenskaper som klatring i ringer, monkeybars og tau, og andre tekniske hindre som "jumping dragon", "ninja jumps" og andre "morsomheter". Ikke nok med det, men det eneste jeg husket fra Toughest i fjor var at det var skikkelig slitsomt og vondt, og jeg hadde skadet hånden min noen uker i forveien.... Så jeg dro inn til Oslo med hjertet i halsen og forberedte meg på 2 timer med rent helvete.

Heldigvis avtok nervene når jeg ankom Holmenkollen og adrenalinet kicket inn. Når startskuddet gikk, spurtet jeg fra mål og jeg KOSTE meg gjennom hele løypa til tross for at jeg måtte droppe alle hindrene man måtte klatre i. Jeg hadde bestemt meg for å tenke positivt og erkjenne mine begrensninger under løpet, og det førte tl at hele løpeopplevelsen ble mye bedre enn i fjor. Og det har vel også noe med at jeg er i mye bedre form i år - jeg løper raskere og har mer styrke både i underkroppen og spesielt mer i overkroppen og. 

Summert opp: Meget fornøyd med min egen innsats, spesielt siden jeg fullførte raskere i år med tiden 1 time og 35 minutter :)

 

 

HALVMARATON, BMW Oslo Maraton:

Nervene var ikke noe mindre for dette løpet heller. Jeg hadde gruppetimen min med kettlebell på morran, og når alle deltakerne ønsket meg "lykke til" ble nervene enda verre og jeg var nærmest kvalm når jeg satt på toget innover mot Oslo. Usj!!! Jeg møtte Marit og Silje, og vi satte oss på Expresso House for å ta en kaffe og slappe litt av før løpsstart. Og jaggu gikk løypa rett utenfor, så vi så alle som løp halvmaraton trampe forbi. Og jeg ble faktisk utrolig gira av å se alle løperne og gledet meg skikkelig til å starte selv! 

Og halvmaratonet gikk over all forventning!!!! jeg trodde virkelig ikke at jeg ville klare å fullføre løpet på 2 timer og 11 minutter! Jeg måtte gå i oppoverbakkene på slutten for beina var helt tomme for krutt, men uansett ikke verst til mitt første halvmaraton å være. Nå har jeg en tid jeg kan jobbe med å slå neste år ;) 

 

 

Okey - så over til innleggets egentlige tema! 

Jeg har meldt meg på en rekke løp i høst. Hvorfor? vel, for ei som hatet å løpe og plutselig får det til, så er det greit å ha mål og mening med all den løpinga. Dermed blir det en del løp rett og slett for å holde motivasjonen for progresjon oppe :)

  • Terrengmila i Trøstad - søndag 22.sept
  • Rosa Sløyfe løpet - søndag 15.sept
  • Bygdøymila - søndag 22.sept
  • Nightcrawler OCR - lørdag 28.okt

Løp jeg allerede har deltatt på i år var SENTRUMSLØPET og BARSKINGEN OCR. Det blir en del løp i år også! Så jeg ønsker meg en egen gnaggehylle til alle medaljene mine, det begynner å bli fylt i den kleshengeren jeg bruker for øyeblikket!!!

Ønsker deg en sporty uke! Xoxo PT Jess <3 

#treningsblogg #trening #treningsinspirasjon #treningsmotivasjon #kondisjon #kondis #kondisjonstrening #konkurranseløp #toughest #halvmaraton #pt #ptjessica #fitspo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv

hits