hits

Årets første løp i boks!

Hei spreke leser! 

Med denne «Sibirkulden» herjende, er deg utrolig fristende å slå hull på sparegrisen og reise til syden asap!!! Brrrrrr så kaldt! Jeg gleder meg veldig til våren. Ikke bare fordi det blir varmere og snøen forsvinner, men også for da kan jeg begynne å løpe ute.

I år, akkurat som ifjor, skal jeg løpe halvmaraton i Oslo i september, og i år ønsker jeg å slå fjorårets tid. Det betyr at jeg må bli raskere, og også få løpt flere turer på lengre distanse. Løpe inne på mølle....det er pyton! Jeg begynte å løpe litt for noen uker siden, mest intervaller. Så prøvde jeg meg på 10km, og allerede ved 5km holdt jeg på å kjede meg og endte opp med å løpe intervaller i stedet. Å løpe lange turer er mye morsommere ute, i frisk luft med sola i fleisen og hestehov som titter frem fra bakken. 

Jeg kickstarter løpesesongen med SENTRUMSLØPET 21.april! Jeg gjorde det i fjor, og det var ganske ålreit å få en feeling på hvordan løpeformen var etter vinteren. Samtidig håper jeg på at løpeformen er bedre og jeg slår min gamle tid på 10km. Det vil være stas om jeg har blitt raskere! 

Gleder meg til å kickstarte løpesesongen - og få årets første medalje! 

 

Skal du delta i noen løp i år?

#treningsblogg #trening #treningsglede #treningsmotivasjon #treningsunspirasjon #løpe #løpeglede #løpejente #løpesesong #sentrumsløpet #åretsførsteløp #pt #ptjessica 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv