hits

Steinalderbrød med litt ekstra, og kostholdsveiledning

Hei spreke leser!

Forrige søndag fikk jeg "bakeånden" over meg og klinte til med både energirike proteinrundstykker (oppskrift HER) og steinalderbrød. Jeg baker sjeldent, og når jeg baker så lager jeg det selv fra bunnen av. Jeg bruker nesten aldri ferdig bake-mix fra butikken. Men så hadde jeg en slik mix for steinalderbrød stående i kjøkkenskapet, og når jeg tross alt stod der med mel og banan og tørket frukt, ja da slang jeg sammen denne mix'n med litt ekstra godsaker.

Sammen med steinalderbrød-mix'n blandet jeg 2 moste bananer, tørket apirkos som jeg hakket grovt opp, og rosiner. Det resulterte i et et saftigere og mer søtere brød. Sammen med godt smør og gulost, og en god kopp kaffe - smakte det perfekt! 

I går hadde jeg min første veiledning med KOSTHOLDSGRUPPA jeg akkurat har startet opp på TEAM PT ASKIM. Jeg har sittet mange timer og planlagt og forberedt meg - sittet til langt ut på kveldene og samlet materiell, skrevet kompendier, laget skjemaer, finpusset PowerPoint-presentasjoner...... Det ligger mye arbeids bak hele opplegget! Jeg var faktisk ganske nervøs før første veiledningen.... Tenk om jeg glemmer det jeg skal si, eller snubler i ordene? Eller det jeg skal si er lite interessant og deltakerne syns det ikke er noe vits å være med? Typisk "flink pike" syndrom der man ikke tror man er flink nok, god nok, bra nok.... Heldigvis gikk veiledningen over all forventning! Det var herlige deltakere som møtte opp, og etter presentasjonen ble det en god dialog med drøfting av det vi gikk gjennom, refleksjon over nåværende kosthold og gode spørsmål ble stilt. 

Temaene jeg gikk gjennom i går var

  • Hvorfor sunt og variert kosthold er viktig for helse og prestasjon
  • Helsedirektoratets kostråd
  • Hva de ulike diettene har tilfelles, og hvorfor de virker

Dette er min første kostholdsveiledning jeg har. Jeg har jo hatt mye kostholdsveiledning med mine PT-kunder, enten som egne timer eller sånn kjapt mellom settene, men aldri egen gruppe! Så dette er ganske så nytt for meg! 

Ønsker dere en sporty fredag! Xoxo Jess <3 

#trening #treningsblogg #treningsglede #treningsmotivasjon #treningsinspirasjon #mat #matblogg #kosthold #ernæring #oppskrift #matinspo #sunnmat #suntoggodt #suntkosthold #kostholdsveiledning #ernæringsveiledning #pt #personligtrener #ptjessica #teamptjessica 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv