hits

I går var jeg med på gruppetimer på nytt senter!

Hei spreke leser! 

Denne uken har jeg fått testet komfortsonen min littegranne, med å ta nye utfordringer på (nesten) strak arm, og testet gruppetimer på et nytt treningssenter. Begge deler var utrolig gøy! Hvordan hendte dette? Jo nå skal du få lese historien!

Det hele startet med at jeg ble spurt om jeg var interessert i å holde gruppetimer på A.C.E Racket og Treningssenter, hvor en av PT'n i TEAM PT er ansvarlig for personlig trening og treningsveiledning. Jeg har savnet litt det å ha flere gruppetimer siden jeg ga meg som spinninginstruktør, og takket ja. Etter litt dialog på epost og møte ble det avklart hvilke dager jeg skulle ha, og oppstartsdato. Med alt klargjort i siste liten skulle jeg da kjøre på denne mandagen! Gjett om det var en litt spent og nervøs gruppetreningsinstruktør som stod klar på senteret, uvitende om hvor mange deltakere som kom, om det i det hele tatt KOM NOEN! Og ikke minst, om opplegget for de ulike gruppetimene ville fungere i praksis da vi ikke fikk testkjørt det i forkant..! Og heldigvis, mange sporty deltakere kom og hele alle gruppetimene gikk jo som smurt! 1 stk meget lykkelig gruppeinstruktør den dagen :-) 

I går var det PT Rudy som var instruktøren, og jeg som var deltakeren. jeg hadde selv lyst til å teste gruppetimene for å få en feeling av hva deltakerne gjennomgår. Første time er A.C.E STRONG - styrke sirkeltrening, deretter A.C.E PERFORMANCE - kombo av styrke, utholdenhet og spenst med høyt tempo fra start til slutt, og siste time er A.C.E CARDIO - 30 min med forskjellig type cardio på både maskiner og bane. JEG BLE SÅ SLIIIITEN! melkesyren kicket inn med en gang og alle muskelfibrene skrek i kroppen. Og jeg svetta! Det bare rant av meg!  Lenge siden jeg har vært sås liten på trening..... Og hatt det så gøy! Morsomt med en annerledes gruppetime og annen type trening enn det jeg er vant til. 

PT Rudy og meg - det er vi som holder gruppetreningene på A.C.E Racket og Treningssenter i Askim ;-) 

 

Til kvelds ble det lettvint med brødmat. Jeg slang raskt sammen en brødmiks fra Funskjonell Mat og 2 moste bananer, og formet deigen til brytebrød i bakeformen. Rykende ferskt brød med cottage cheese, peanøttsmør og lett eplesyltetøy, og en kopp kakao - det smakte himmelsk <3 Bananen gjorde at brødet ble saftigere med svak sødme. I tillegg fikk jeg brukt opp noen veldig godt modne bananer.

TIPS! Bruk de godt modne bananene i bakeverk i stedet for å kaste de :-) 

 

Xoxo Jess <3

#treningsblogg #trening #treningsglede #aktivlivsstil #sunnlivsstil #gruppetrening #gruppetimer #nytttreningssenter #treningssenter #gruppeinstruktør #sunn #suntoggodt  #sunnmat #proteinrikt #muskelmat #mat #matglede #matinspo #matinspirasjon #kosthold #ernæring #kostholdsveiledning #pt #personligtrener #kostholdsveileder #ptjessica 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv