hits

3 kjøreregler for bedre kosthold

Hei spreke leser!

På mine kostholdsveiledninger snakker jeg blant annet om hvordan du kan sette sammen dine måltider på en sunn, næringsrik og smart måte! her er et lite utdrag fra en av veiledningene mine:

Sørg for at hovedmåltidene dine er riktig sammensatt for DIN kropp, med tanke på proteiner, fett og karbohydrater. Vi er alle ulike, så selv om naboen responderer knallbra på eks lavkarbo, er det ikke gitt at dette passer for deg, din kropp, din livsstil og din målsetting.

3 gode kjøreregler:

  • Øk mengden grønnsaker

Det kan faktisk være så enkelt som å legge til ekstra grønnsaker på brødskiven, ta med grønnsaker fra gårsdagens middag til lunsj, og alltid forsyne seg med grønnsaker først i hvert måltid.

  • Velg riktig type fett

Fett er helt essensielt for kroppen vår, og er blant annet med på å holde oss mette lengre. Avokado, nøtter og laks er eksempler på gode fettkilder.

  • Spis proteiner til hvert måltid

Protein er det næringsstoffet som metter mest per gram. Det er også det næringsstoffet med høyest termisk effekt, noe som vil si at det koster kroppen mer å ta opp og nyttiggjøre enn karbohydrater og fett.

Mange har en oppfatning at kosthold er vanskelig, man må kutte ut en del matvaretyper, veie alt man spiser og telle kalorier. Kosthold er faktisk ganske enkelt, og det er enklere å tilføye mer av det "sunne" enn å kutte ut det "usunne". Ved å tilføye mer mener jeg, og har erfart hos andre, at da begrenses det "usunne" av seg selv. Nå er jeg travelt opptatt med å starte opp en ny kostholdsgruppe, og lager mye nytt og spennende materiell for deltakerne!

Forresten! Jeg er ambassadør for treningsklesmerket CONQUER! Conquer sitt treningstøy fokuserer på god kvalitet og egenskaper av tøyet, slik at det er slitesterkt, gir bevegelsesrihet og er comfy å ha på. Jeg har lagt min elsk på t-skjortene, som sitter perfekt etter kroppen uansett om jeg trener styrke eller kondisjon. Og tightsene fra Conquer er ikke gjenomsiktige, noe som er stort pluss i boka hos denne jenta som trener mye knebøy ;-) 

Du får -30% med rabattkode ANGRYJESS frem til onsdag kl.23.59 på tøy fra CONQUER!!!

Ønsker deg en sporty dag videre - Xoxo Jess <3 

#treningsblogg #trening #treningsjente #sporty #sportylivsstil #sunnlivsstil #livsstilsendring #kosthold #kostholdsveiledning #mat #matinspo #matglede #muskelmat #sunnmat #suntoggodt #spons #conquer #conquerit #conquerambassadør #rabattkode #treningstøy 

Én kommentar

Fysioterapeuten

22.03.2018 kl.21:03

:)

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

27, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv