hits

Klar for SENTRUMSLØPET 2018

Hei spreke leser!

Da har endelig tiden kommet for SENTRUMSLØPET som er nå på lørdag! Jeg har gledet meg skikkelig, dette er årets første løp for meg. jeg er ganske spent på hvordan løpeformen min er, jeg har prioritert tung styrketrening i hele vinter og glemt bort kondisjonstreningen......*oooops*. Jeg tror ikke det vil være noe problem å løpe 10 km, men jeg tror ikke jeg vil slå noen perser, eller slå fjorårets tid. Jeg blir fornøyd så lenge jeg kommer i mål på under 1 time. Sentrumsløpet kommer til å bli en fin start på løpesesongen min, og heretter blir det å trene mye kondisjon frem mot Oslo Maraton i september der jeg skal løpe halvmaraton :)

Når jeg løper, er det noen ting som er "must" for meg. Numero uno er jo selvfølgelig fylle godt på glykogenlagrene med karbohydrater dagen før, og spise skikkelig god frokost på selve løpsdagen! Ingenting er kjipere enn å møte veggen underveis i løpet fordi man gikk tom for karbs.... Det er fort gjort spesielt under lengre løp!!! Så er det å ha god musikk på ørene, og jeg har lagt min elsk på Miiego sine headphones! De sitter godt under hele løpeøkten uten å gnage og gir god lyd. Til slutt er det løpebelte som ikke sklir eller hopper rundt, og jeg har gitt opp de typene man kan ha drikkeflaske i. Så jeg bruker løpebelte av typen "flip belt, der kan jeg ha mobil, nøkler, kortholder og energigele uten at det rikker seg en centimeter rundt hoften. 

KARBS - MUSIKK - LØPEBELTE med viktige ting - og jeg er good to goooooooo! 

Jeg har tidligere skrevet innlegg med tips til løpeteknikk, type mat man bør spise før et løp, hva som er viktig å huske på rundt løp.... alle disse innleggene finner du i arkivet under kategorien LØPE/KONDISJONSTRENING. Ved å klikke HER kan du lese om fjorårets sentrumsløp og mine erfaringer i forkant av det løpet.

Nå skal jeg spise en litt bedre frokost siden jeg har god tid på morran nå, nemlig havregrøt kokt på melk og toppet med banan og masse annet digg, og drikke en stoooooor kopp kaffe! 

Ønsker deg en superduper sporty fredag!!! Xoxo Jess <3 

 

#treningsblogg #trening #kondisjon #løpe #løpeglede #sentrumsløpet #konkurranseløp #løpetrening #kondis #løpetips #musthaves #cardio #cardiobunny #pt #personligtrener #ptjessica 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ptjessica

ptjessica

28, Eidsberg

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Jessica, er 27 år og bor i Mysen. Jeg er utdannet PT gjennom NIAK, og jobber nå på TEAM PT i Askim. Høsten 2015 begynner på Norges Helsehøyskole i Oslo for å ta en bachelor i Fysisk Aktivitet og Ernæring. Jeg blogger om trening, mat, hverdagen som student på NHCK og som PT. Er du interessert eller lurer på noe? Kontakt meg på epost: jessica@teampt.no

Kategorier

Arkiv